на живо

Отново "Цицидоса": Тенисисти преодоляха проклятието "Гришо-Шарапова" (ВИДЕО)

Любов на корта!

Отново "Цицидоса": Тенисисти преодоляха проклятието "Гришо-Шарапова" (ВИДЕО)
 

Раздялата между Стефанос Циципас и Паула Бадоса продължи кратко! Тенисистите, известни като двойката "Цицидоса" явно са се събрали отново, тъй като бяха изловени как се разхождат хванати за ръка. 

Гъркът и испанката започнаха връзка през лятото на 2023 г., а само преди 20 дни обявиха раздялата си. 

"Раздялата ми със Стефанос ми напомня много на историята между Мария Шарапова и Григор Димитров. Срещаш точният човек, може би, но в неправилния момент. И нашето е нещо такова.", каза тогава Бадоса, която така и не може да се справи с контузиите и в момента е извън топ 100 в световната ранглиста. 

Самият Циципас заяви пред гръцките медии, че двамата отново са заедно. "Връзката, която имам с Паола е нещо различно, тя е моят човек и се разбираме добре. Така всичко, което правя, има по-голяма стойност. Искам да е до мен колкото се може по-често. Затова се събрахме отново", каза деветият в света.

Смята се, че основна роля за събирането на "Цицидоса" има майката на гръцкият тенисист Юлия. Тя беше забелязана на мач на Бадоса в Рим. Вероятно след това двете са обсъдили проблемите на двойката, за да може Циципас да действа по събирането.