на живо

Руската дъщеря на Борис Бекер, която той не искаше да признае

Анна е модел, носи фамилията на майка си и мечтае да спечели танцово шоу

Днес ще ви разкажем удивителната история на Анна Ермакова.

Червенокосата фурия - 22-годишният модел Анна участва в проекта Let's Dance на немската телевизия. Кой ще стане неговият победител, зрителите ще разберат в средата на май, но засега лидер в шоуто, е извънбрачната дъщеря на тенис легедната Борис Бекер.

Тя е родена през 2000 г. след бурната връзка на майка й с шесткратния шампион от Големия шлем. Бекер дълго отрича да е имал връзка с емигрантката от СССР Анжела Ермакова. В резултат на съдебното производство той дори се развежда с първата си съпруга и майка на двама сина Барбара Фелтус.

През 2007 г. тенисистът все пак поема попечителството над момичето, след като родството е потвърдено с помощта на ДНК тестове.

Дъщерята на Бекер често общува с баща си, срещайки се с него в родния й град - Лондон. Тя обаче отказа да приеме фамилията му, предпочитайки да остане Ермакова, като майка си.

Бекер не харесва твърде много, че майката на Анна често води дъщеря им на различни партита и токшоута в телевизията. Но момичето обича да бъде център на внимание. На 15-годишна възраст Анжела я праща на модно ревю в Берлин.

Още първата поява на червенокосия ангел на подиума предизвика сензация. Стройната красавица се отличава от останалите момичета с пищната си външност и огнена коса.

Оттогава кариерата на момичето тръгва нагоре. Яркият модел има хиляди последователи в социалните мрежи.

Анна засега няма планове да се жени. Тя планира да спечели телевизионно шоу Let's Dance и да завладее света на модата.