на живо

"С Джокович не сме пример за успешен брак"

Йелена брутално откровена в интервю

"С Джокович не сме пример за успешен брак"
 

Съпругата на най-добрия тенисист в света Новак Джокович - Йелена, присъства на премиерата на филма "Мъдростта на травмата" в Подгорица.

След това тя даде интервю, в което обясни откъде идват страховете ни и разкри някои трудни моменти, които е преодоляла с Новак.

"Имах късмета да изпитам с Новак, че за една нощ можеш да преминеш от най-големия успех към провала. Хората да те забравят или да ти обърнат гръб, за да те обичат отново за една нощ и всичко да е прекрасно. Разбрах, че нося всичко, от което се нуждая в себе си", разказва каза Йелена, цитирана от Gradska RTV Podgorica.

Тя е много честна за брака и семейството...

"Не знам какво е определението за успех. Ще се съгласите, че има хора, които са женени от много дълго време и са нещастни. Не мога да твърдя, че сме пример за успешен брак. Все още сме млади хора, които се променят. Предстоят ни всякакви неща.

Доволна съм, че имам приятел в негово лице и че той има приятел в мое. Ако останем приятели до края на живота си, това ще бъде успех за мен.

Най-голямата ценност е близостта, която искам да поддържам с децата, независимо от всичко. Близост с партньора и семейството. Чрез тази близост най-лесно преодоляваме всичко. Близостта се гради чрез ежедневно разбиране, познаване на себе си, другите, границите, уважение и съпричастност. Близостта е доста висока цел за всеки човек и аз се стремя към нея", завършва жената до 24-кратния шампион от Големия шлем.