на живо

Серина Уилямс обича... тялото си

Тенисистката роди второто си дете наскоро и вече е готова за ваканции по бански

Instagram
 

В деня на любовта ви припомняме, че първо трябва да обичате себе си. Както го прави 23-кратната шампионка от Големия шлем Серина Уилямс.

Американката роди своята втора дъщеря Адира през август 2023 г. и вече е готова за приключения по бански. В социалните мрежи тя публикува снимка, придружена с вдъхновяващо послание.

"Да обичаш себе си е жизненоважно. Откривам, че трябва да си напомням това нещо в различни моменти на живота си. В момента обичам факта, че тялото ми не е перфектно. Обичам, че мириша на мляко. Обичам да опознавам новите версии на тялото си. Да, тялото ми е променено, но тази промяна си струваше. Започнете тази седмица с ясното съзнание, че изпитвате обич... И тази обич започва от вас", пише Серина.

Тенисистката вече е майка на две деца. През 2017 г. се роди Олимпия, а преди няколко месеца Адира. Те са плод на любовта ѝ с милиардера и основател на социална мрежа Алексис Охинян.

Снимка: Instagram

Серина Уилямс изигра последния си официален мач на Откритото първенство на САЩ през 2022 г., когато загуби от Айла Томлянович в трети кръг.

Снимка: Instagram