на живо

Шегичка с Бушар: Кой е секси сега, а?

Бивш американски тенисист имитира провокативна фотосесия

Само преди дни Южени Бушар пусна провокативно видео как разчиства градината в дома си и след това си взима душ. Тенисистката е само по зелен бански, а 2,3 милиона нейни последователи в социалните мрежи коментираха визията й по смесен начин. 30-годишната канадка написа, че нейният сексапил е добър за тениса.

Друг човек, изкарал години на корта, реши да направи огледална версия на това, което Бушар публикува. Неговите снимки и видеа се понравиха на мнозина с изключителната си имитация.

По подобие на Бушар, той се снима изгленал в специфична поза, как почиства листата от верандата, взима си душ и се подпира на стената. Куери тагна тенисистката и попита "Как се справям?" и добави "Спортс Илюстрейтед, очаквам вашето обаждане."

Бушар първоначално отговаря "Хайде да направим обща фотосесия." Впоследствие, явно вече разгледала внимателно всички снимки и видеа, пише "Крещя, плача, повръщам. Сам Куери е моят най-любим човек на планетата".

Южени Бушар е преследвана от контузии от 2014 г. насам. Именно тогава тя стига до най-високата си позиция в WTA ранкинга - №5. Проблеми с рамото й донесоха месеци наред отсъствие от корта, а последният й мач беше във Флора през май. Тя се изявява и като коментатор за Tennis Channel.