на живо

Скъпоплатено момиче на повикване: Разкъсват от критики гаджето на Гришо

Мадалина е била в опасна близост и с Кристиано Роналдо

Ужасяващи твърдения за новата приятелка на Григор Димитров направи румънският сайт atacpersoana.ro, цитиран от Sportlive.

Според медията, екип от разследващи журналисти е стигнал до "факти и доказателства" за Мадалина Геня, които биха притеснили и най-влюбения мъж.

В общи линии, румънката е атакувана, че е скъпоплатено момиче на повикване, а връзките ѝ с известни мъже се основават на секс за една, максимум няколко вечери.

За красавицата, за която скоро се разбра, че е оплела в мрежите си родния тенисист, се твърди, че е имала връзка с богат швейцарец на възраст над 65 години, когото е убедила да купи апартамент в Румъния на брат ѝ.

Сайтът пише, че Геня си ляга с мъжете, с които излиза, на първата среща, при това без да взима предпазни средства, което е довело до две непланирани нейни бременности.

"Получихме данните си от източници и сме готови, в случай, че бъдем атакувани от правна гледна точка, както очакваме, да предоставим солидни доказателства, но и много повече подробности от нашето разследване", пишат от atacpersoana.ro.

Ето какво още пишат комшиите:

"В периода 2014-15 г. тя е имала връзка с над 65-годишен швейцарец, от когото е получила скъпи бижута и го е убедила да купи на брат ѝ Алин Флорин Геня апартамент чрез банков кредит за 90 000 евро. Това се нарича маскирана проституция.

"Връзката" на брюнетката с Леонардо Ди Каприо е за няколко интимни контакта в рамките на дни. Мадалина е пътувала до Австралия в ролята си на момиче на повикване, като е платила сама полета си. След като е била с актьора в хотелска стая, тя се е обадила на папараци, за да им направят обща снимка на балкона.

"Те никога не са били заедно, както тя се опитва да продаде на медиите. Връзката им се свеждаше до няколко интимни контакта за няколко дни", пише atacpersoana.ro.

С Джерард Бътлър румънката е излизала няколко месеца, през което време той е бил и с други жени. Актьорът обаче напуска красавицата, тъй като тя имала истерични пристъпи, по време на които губи контрол и буквално си удря главата в стената, твърди изданието.

Пристъпите ѝ били осеяни със суицидни тенденции, а Бътлър се оплаквал на близките си от кризите на Геня. "Очевидно тя има това поведение с всички мъже, с които спи. Всички без изключение бяха тероризирани", се споменава в материала.

Мадалина имала интимна връзка с Майкъл Фасбендер през 2014 г. и след първата нощ с него се твърди, че е забременяла. Четири месеца по-късно е направила аборт в Италия. Румънката се е опитала да изнуди Фасбендер за детето, искайки му 700 000 евро, но не ги получава и се разделят.

Имала е двумесечна връзка с дизайнера Филип Плейн, но той я изоставя, шокиран от нервните ѝ пристъпи, както и кратки романси с актьорите Ейдриън Бруди и Джъд Лоу, но те са били за по една нощ.

През 2020 г. любимата на Григор гостува на яхтата на 9 г. по-младия от нея милионер Леонардо Мария Дел Векио. Твърди се, че той я изгонил от лодката си заради неприемливо поведение.

Когато е на 21 г., е преспала с Ерос Рамацоти през първата вечер на познанството им. Геня участва в клипа на певеца Il tempo tra di noi.

Докато имала връзка с бизнесмена Драгош Савулеску, Мадалина му изневерила с футболиста Марко Бориело, както и с румънския модел Богдан Влъдау. Когато Савулеску научил за аферите, приключил взаимоотношенията си с нея.

Красавицата е имала и еднократна афера с актьора Орландо Блум, като след любовната нощ той не пожелал да продължи контакта си с нея.

Няколко седмици след като се запознала с милионера Матей Стратан, се твърди, че моделката е забременяла от него. Той обаче не е бил готов да стане баща и след раждането на дъщеря им връзката им приключила, пишат още в Румъния.

Няколко медии по света споделят част от информацията в свои материали, цитирайки първоизточника. Оригиналният материал продължава да е поместен в atacpersoana.ro, като е публикуван в края на 2022 година.

Дали са верни всички, част или нито едно от твърденията едва ли ще разберем някога, но едно не може да се отрече - личността на Мадалина е изключително интересна. Също така едно е сигурно - новата "тръпка" на Григор Димитров Мадалина е била в опасна близост с Кристиано Роналдо...