на живо

След раздялата: Григор със силно послание (СНИМКА)

Пари, лоялност и стрели в гърба...

Григор Димитров отправи силно послание в социалните мрежи. Дни след раздялата си с Мадалина Геня той качи стори в Instagram с текст No money can buy loyalty (Парите не могат да купят лоялност). Илюстрацията също е многозначителна - величествен лъв предлага опора на красива жена с лък, въпреки че очевидно тя е забила няколко стрели в гърба му.

В същото време продължават спекулациите защо се е стигнало до края на връзката. В Румъния са категорични - причината е изневяра на Григор. Според местните медии той "летял от цвят на цвят", а Мадалина го хванала в крачка.

Според друга версия Геня поискала от тенисиста 500 000 евро за стартиране на моден бизнес. Той отказал и това се оказало фатално за отношенията им.

Разбира се, за нито един от тези слухове няма сериозно доказателство. Фактът е един - двамата вече не се следват в социалните мрежи. А Димитров отново играе тенис на изключително ниво - миналата седмица победи феномена Карлос Алкарас и достигна до полуфиналите в Шанхай. След 30-месечно прекъсване той отново е под №16 в световната ранглиста.