на живо

Ивайло Гоцев: Чакаме две световни титли през 2024 година

Братя Пулеви са в супер форма и това са нашите планове

Ивайло Гоцев: Чакаме две световни титли през 2024 година

Кубрат и Тервел Пулеви могат да атакуват световните титли - съответно в тежка и полутежка категория - на професионалния бокс още през следващата година. Това обяви пред bTV техният промоутър Ивайло Гоцев.

"Интересен факт е, че братя Пулеви влизат на ринга, а аз в мениджърския бизнес по едно и също време - около 1993 година. 30 години по-късно сме един екип, заедно. Работим, за да стигнем до финала този път."

"Използваме натрупания опит, за да докараме първия истински български световен шампион в тежка категория. Това е короната на боксовия бизнес. Малкият брат пък може да спечели титлата в полутежка категория. Един след друг през 2024 година. Това са нашите планове."

"Братя Пулеви са в супер форма, имат опит и менталната сила да спечелят световните титли", категоричен е Гоцев.

Кубрат стигна до два сблъсъка за световния връх. В първия случай загуби от Владимир Кличко, а във втория - от Антъни Джошуа. той не крие амбициите си отново да стигне до позицията на претендент №1. 

Дългоочакваната бойна гала с участието на Кубрат и Тервел е на 15 декември в Коста Меса. Гала, която може да гледате на живо от 5:00 часа пряко в ефира на bTV. Както и онлайн на сайта www.btvsport.bg.