на живо

Как Алиса разтопи сърцето на Кубрат Пулев? (ВИДЕО)

Епизод 10 от „ В ръкавиците на Пулеви“: Кобрата гушна непознато момиченце минути след победата над Хълк

Как Алиса разтопи сърцето на Кубрат Пулев? (ВИДЕО)

"Искам да прегърна всеки един от вас в залата." Това каза Кубрат Пулев веднага след победата над украинеца Игор Шевадзутский в "Арена София" в събота вечер. И веднага се постара да не е пестелив на прегръдки.

Най-милата и най-трогателната от тях Кубрат Пулев подари на непознато момиченце, което нетърпеливо чакаше среща с него заедно с родителите си. Детето изгледа цялата битка с известния с прозвището си Хълк съперник на Кобрата в непосредствена близост до ринга.

"Алиса, обичаме те. Да си жива и здрава", така Кубрат Пулев се обърна към момиченцето, коленичи, за да я накара да му се довери, и подари разкошен букет от рози.

Кобрата толкова се умили, че заряза всичко около себе си, за да гушне детето, което е на видима възраст около 5 годинки. И така, след секунди, Алиса се озова в прегръдките на двуметровия исполин, който я вдигна във въздуха.

Кубрат Пулев е баща на момиченце, което се роди преди две години и което той кръсти на майка си Христина. Синът му Спартак пък е на годинка.

Най-голямата победа на братя Пулеви по време на грандиозната боксова гала в София в събота вечер, която беше излъчена онлайн на btvsport.bg и пряко в ефира на bTV и bTV Action, се оказаха десетките деца – и момичета, и момчета, които бяха в залата, заедно със своите родители.

Около ринга, и за мача на Тервел Пулев, а след това и за този на Кубрат Пулев, гъмжеше от малчугани, жадни вперили поглед в спортните герои на България. Единствените недоволни от тяхното присъствие бяха охранителите, които трудно удържаха огромното желание на децата да докоснат Пулеви.

А всичко за емоциите, за кръвта, с която Тервел Пулев плати своята 19-а победа на професионалния ринг, както и за надмощието на Кубрат Пулев над Хълк, което обаче Кобрата отказа да уплътни с нокаут, отново демонстрирайки благородство, гледайте в специалния епизод №10 от поредицата "В ръкавиците на Пулеви" ТУК: