на живо

Софийската публика освирка Чар, той ѝ отвърна, че я обича (ВИДЕО)

Германецът от ливански произход обеща да победи Кубрат Пулев

Софийската публика освирка Чар, той ѝ отвърна, че я обича (ВИДЕО)

Носителят на световната титла в тежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA) - Махмуд Чар, не е любимец на софийската публика. Това стана ясно след победата на Кубрат Пулев над Игор Шевадзутский. 

Първоначалните планове бяха на гала вечерта да видим мач именно между Кобрата и Чар, но германският боксьор се контузи тежко. Така той бе заменен от украинеца, който загуби по точки след пълни 12 рунда. 

Чар обаче остана в София и около ринга, за да разучи силните страни на Пулев и дори се качи между въжетата, за да го поздрави за успеха. Последваха традиционни закани между двамата.

"Добър вечер, България! Благодаря за поканата и съжалявам... Няма проблем! Благодаря ви много, много обичам България! Малко по-спокойно! Първо - респект за Пулев, за победата днес. Обещавам ви, че през септември или октомври, ще го победя. Ние сме боксьори, които искаме да победим... Стоп! Стоп! Спокойно! Ние сме спортисти. Но, Пулев, ще ти дам шанс за титлата. Ще се видим скоро!", заяви Чар.

Той не се притесни от освиркванията на публиката, нито от добавката на Кубрат: "Човек по-малко трябва да говори. На това се научих през годините!"

Снимка: Lap.bg

Очаква се Пулев и Чар да се изправят един срещу друг и да определят съдбата на световната титла в тежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA) през септември или октомври 2024 г.