на живо

Алвеш получава специално отношение в затвора (ВИДЕО)

Футболистът може да излиза навън сам

Дани Алвеш получава специално отношение зад решетките - държан е отделно от останалите затворници и може да излиза сам навън. Това разкритие направи пред Europa Press посетител на каталунския затвор "Брианс 2", където най-титулуваният футболист изчаква решението по делото за изнасилване, заведено срещу него от 23-годишна жена.

Алвеш е в затвора, без право на гаранция, от 23 януари заради инцидент от новогодишната нощ. Бразилецът е обвинен, че вкарал момиче в тоалетната на нощен клуб в Барселона, след което го изнасилил.

"От това, което чух при посещението си, Алвеш е държан далеч от останалите. Не знам дали изобщо е комуникирал с други затворници. Неговият случай е по-специален, тъй като е известна личност. Не мога да кажа със сигурност, но до мен стигна информация, че Алвеш получава преференциално отношение", заяви посетител на затвора.

Вчера при Алвеш беше половинката му Йоана Санс. 29-годишният модел дойде на свиждане между 18:00 и 18:50 ч., придружена от Бруно - приятел и личен готвач на футболиста.

"Няма да го оставя сам в най-лошия момент от живота му", отговори Йоана на репортерка от програмата "Фиеста" на Telecinco.

Посещението ѝ идва дни, след като се появи информация, че е поискала развод.