на живо

Бременна съм от теб: Златотърсачка съсипа звезди от Висшата лига

Били Гилмор, Мейсън Маунт и Бен Чилуел съдят инфлуенсърка с 81 000 последователи

Звездата на Брайтън Били Гилмор разкри, че е загубил съня си и е прибегнал към приспивателни заради тормоз от страна на златотърсачка. 22-годишната Орла Слоун, която е известна в социалните мрежи като Devil Baby, е набелязала шотландския национал и бившите му съотборници в Челси Мейсън Маунт и Бен Чилуел след парти в дома на последния.

В порой от съобщения 22-годишната Слоун отправила неверни твърдения, че е бременна от Гилмор. Травматизираният халф се обърна към клуба си, който въведе допълнителни мерки за сигурност.

"Всичко това ме съсипа. Не можех да мигна, наложи се да пия хапчета. Разбира се, пострада и представянето ми на терена. Докато получавах всички тези съобщения, бях в непознат град и без никакви близки и приятели", оплака се Били пред съда.

"Срещнах това момиче веднъж за много кратък период от време. Промяната в тона на съобщенията й, с които опитваше да привлече вниманието ми, беше много тревожна. Атаките на Орла нарведиха на връзките и приятелствата, които вече имах."

Оказва се, че г-ца Слоун е прекарала само една нощ с Маунт. След това преследвала и него и сменила телефонния си номер 21 пъти, за да избегне блокирането на профилите й. "Тя знае къде живея и къде тренирам. Тревожа се, че може да се появи на работното ми място", сподели футболистът, който има 36 мача за Англия.

Орла Слоун рискува да бъде осъдена за тормоз. Решението се очаква на 20 юни. Тя има 81 000 последователи в Инстаграм и редовно публикува снимки от екзотични пътешествия.