на живо

Челси спасява кариерата на Карим Бензема

Маурисио Почетино настоява за привличането на класен нападател

Челси може да спаси кариерата на Карим Бензема, пише британският Thе Telegraph“.

Мениджърът на "сините" Маурисио Почетино настоява за привличането на нов класен нападател, а Бензи изглежда чудесна инвестиция предвид непрекъснатите физически проблеми на Кристофър Нкунку и отсъствието на Нико Джаксън, който е на Купата на африканските нации.

Носителят на "Златната топка" за 2022 г. не е на лагер в Дубай с Ал Итихад, след като преди това си спретна любовна ваканция на остров Мавриций с бившата си жена.

В момента Челси не може да си позволи толкова мощна икономическа операция, че да похарчи повече от 100 милиона за Виктор Осимен от Наполи, а друга от целите - Айвън Тони, изглежда ще остане в Брентфорд.

По този начин най-логичната операция за Челси е да намери нападател под наем за остатъка от сезона, който пристига от Саудитска Арабия. Има две имена, които се появяват в този сценарий: Роберто Фирмино и Карим Бензема.

Бразилецът познава Висшата лига по-добре, след като игра осем сезона в Ливърпул, но французинът има възможност да играе в първенство, което винаги го е привличало. Всичко ще зависи от волята на Челси , тъй като изглежда очевидно, че 36-годишният нападател иска да напусне саудитския футбол.