на живо

Дъщерята на Салгадо бясна: Не той виси 12 часа в студиото!

Мари Луиз е бясна на журналисти

Дъщерята на бившия футболист на Реал Мадрид Мичел Салгадо - Мари Луиз, е бясна! Малу, както наричат 21-годишната красавица, изрази острото си несъгласие със статия в испанската преса, посветена на лесния успех на дъщерите на футболисти. 

В момента госпожица Салгадо учи международни отношения в Лондон и се опитва да стартира музикална кариера. На 17 години тя се яви на кастинг в музикално реалити, а на 19 вече подписа договор с известен продуцент, грижил се за кариерата на Лейди Гага и Дженифър Лопес. 

"Не мога да замълча. Причерня ми, когато видях тази статия. В нея пише за мен и аз имам право да се защитя. Искам да кажа на всички испанци, че нашите родители (футболистите), нито учат, нито работят вместо нас. В моя случай - не баща ми е висял по 12 часа в студиото, за да записва. Не той се е явявал на изпити, за които съм учила по 100 часа на седмица! Много е лесно да говорите за нашите родители, когато ние полагаме огромни усилия да постигнем мечтите си. За съжаление, на каквото и да се посветим, ще получаваме критики", бясна е Малу.

"Много е трудно постоянно да доказвам, че ставам за нещо, а хората да говорят без да ме познавам. Знам колко струвам! Понякога се засягам от такива неща, защото всеки ден се боря за мечтите си", добавя тя. 

Мичел Салгадо има и двама сина - Мигел и Алан. 

Преди години Малу пя за Реал Мадрид, след като тимът спечели световното клубно първенство. Тогава талантът ѝ остави безмълвни много от футболистите, а Кристиано Роналдо ѝ благодари с целувка.