на живо

Дупето ми сега изглежда ли по-малко? (СНИМКИ)

Цензурираха снимка на Джорджина

Пищните форми на Джорджина Родригес бяха цензурирани от ирански вестник.

30-годишната любима жена на Кристиано Роналдо беше заснета на семейна снимка по време на 39-ия рожден ден на португалската футболна суперзвезда.

Родригес е в черна рокля, плътно прилепнала по тялото, докато прегръща най-големия син на CR7 - Роналдо-младши, докато шестчленното семейство се е събрало около тортата.

Снимката, публикувана сред 621 милиона последователи на Роналдо в Instagram, бързо беше подета от новинарски издания по целия свят, включително и от вестник Hamshahri.

Въпреки това, вместо да отпечата оригинала, редакцията в Техеран редактира снимката, така че заоблените задни части на Родригес да не се виждат.

Обработката с Photoshop не е особено сполучлива, а пред The ​​Sun близък до Джио човек коментира, че тя е "много разстроена" в момента.

"Тя работи усилено за тялото си и е много горда с извивките си", пише изданието. "Това просто показва, че гледната точка как трябва да изглеждат жените в някои части на света, е изкривена. Дъно."

Родригес, която може да се похвали с 57 милиона собствени последователи в Instagram, в миналото редовно показваше закръглената си фигура.

Въпреки това, след преминаването на Роналдо в Саудитска Арабия и Ал Насър, тя възприе по-консервативен подход.

Подобно на Саудитска Арабия, Иран също има строги закони, уреждащи какво могат и не могат да носят жените, продиктувани от режима в Техеран.

Жените в страната трябва да носят воал и широки дрехи, които покриват всичко освен ръцете и лицето им.

Ако нарушат тези правила, жените могат да получат до 10 години затвор.