на живо

Един от най-богатите германци води Роналдо в Байерн (ВИДЕО)

Маркус Шьон ще да плати за трансфера на португалеца

Един от най-богатите германци води Роналдо в Байерн (ВИДЕО)
 

Завръщането на Кристиано Роналдо в Европа изглежда все по-реалистично. Една от вероятните дестинации за трансфер на португалеца е Байерн Мюнхен, а вече има и кандидат, който да се погрижи за неговия трансфер и заплатата му.

Това е един от най-богатите германци Маркус Шьон, който иска да види нападателя с екипа на баварците. Предприемачът публично обяви, че ще плати за трансфера на португалския национал при германците и че е готов да покрива месечната заплата на футболиста на Ал Насър, ако той има желание да стане част от редиците им. Шьон обаче има едно единствено условие и то е свързано с процента от продажбата на фланелките на Роналдо, тъй като смята, че евентуалният му трансфер ще предизвика фурор от гледна точка на маркетинга.

Би било интересно да се ангажирам с плащането за трансфер и след това за неговата заплата, която със сигурност ще придобие сериозни размери, които ще станат ясни на по-късен етап“, коментира Шьон пред Abdezeitung Munich.

 

Информацията гласи, че предприемачът вече се е свързал с изпълнителния директор Оливер Кан с конкретна идея за привличането на Роналдо, но тимът от Мюнхен все още не е дал отговор относно тази тема. През миналото лято 38-годишният ветеран отново бе свързван с Байерн, но тогава предпочете да остане в Манчестър Юнайтед.

Впоследствие той сложи край на взаимоотношенията си с англичаните през декември, а в началото на януари премина в АЛ Насър за 200 милиона евро на сезон. В последно време се твърди, че португалецът и неговото семейство не са доволни от живота в Саудитска Арабия, като не е изключено той да напусне тима от Рияд след края на сезона. Неговото име често се свързва и със завръщане в Реал Мадрид.

През настоящата кампания Роналдо има 16 попадения за 33 мача във всички турнири за Ал Насър.