на живо

"Загубих брат си за три минути, загубих и бебето си..."

Емоционалната изповед на Неманя Гудел след финала на Лига Европа

 

В сряда вечер сръбският национал Неманя Гудел вдигна трофея от Лига Европа със Севиля, а андалусийците продължиха бруталната си доминация във втория по сила континентален турнир.

Футболистите празнуваха заедно с феновете, към които се обърна и опитният полузащитник Неманя Гудел.

Сръбският футболист напоследък преминава през много труден период от живота си и не можа да скрие емоциите си по време на речта си.

Неманя избухна в сълзи, докато говореше за прекъснатата бременност на приятелката си Анастасия Ражнатович, както и за сърдечните проблеми на брат му Драгиша.

"Дами и господа, благодаря ви много за подкрепата не само днес, но и през цялата година. Това беше една от най-трудните години в живота ми. Загубих брат си за три минути, загубих и бебето си...", каза той. Иван Ракитич пръв се приближи към него, за да го утеши.

Само преди дни певицата Анастасия Ражнатович, дъщеря на сръбската певица Цеца, загуби бебето си, а Гудел помоли за уединение.

"Споделихме добри новини с вас и вие бяхте с нас с цялото си сърце, поздравления и съобщения. Благодаря за това. За съжаление, сега имаме лоши новини, но знаем, че ще имаме вашата подкрепа и разбиране, че не искаме да говорим за това.

За наше голямо съжаление ние с Анастасия загубихме бебето си. Това е болезнен момент за нас, но любовта ни ще надделее и това", написа футболистът в профила си в Instagram.

В края на март братът на Неманя - Драгиша Гудел, изгуби съзнание по време на мача от Трета лига в Испания между Кордоба и Ферол. Животът му бе спасен от лекари от Кордоба и Спешна помощ, които го реанимираха на терена. По-късно бе опериран.