на живо

Епизод 7: Мачът, който дари надежда (ВИДЕО)

Избрани моменти от благотворителното шоу на Стилиян Петров

Епизод 7: Мачът, който дари надежда (ВИДЕО)
 

Два дни след "Мача на надеждата" емоциите са все така силни. Благотворителното шоу събра над 20 000 на Националния стадион и стотици хиляди пред телевизионните екрани навръх Съединението на България.

Футболният спектакъл показа, че заедно, сплотени и единни, сме в състояние да подадем ръка на хората, които водят най-важната битка - тази за живота си.

Снимка: Lap.bg

Мачът завърши със сълзи на благодарност от главния герой - Стилиян Петров.

Снимка: Lap.bg

Капитанът събра на терена звезди, легенди, но преди всичко приятели, в името на една кауза - помощ за борещите се с онкологични заболявания.

"Всички тези звезди, които дадоха времето си, за да са тук днес, дадоха времето си да ви забавляват, а вие показахте една съпричастност, една голяма сила. Това е България и можем само да се гордеем. Благодаря за подкрепата, за любовта. Моята любов към вас никога няма да спре и днес показахте защо съм горд, че съм българин. Благодаря ви!", каза Стенли в емоционална реч след мача.

Събитието изпълни своята мисия - дари надежда! А за нас бе чест да бъдем част от него.

Снимка: Lap.bg

Най-доброто от нашата онлайн поредица, с която опитахме да предадем емоцията "Мач на надеждата", можете да намерите във видеото.

Пълен запис на "Мача на надеждата":