на живо

Феномена заигра за един от най-слабите в Англия (ВИДЕО)

Махмурлии, кал, студ и един световен шампион с лимузина

Феномена заигра за един от най-слабите в Англия (ВИДЕО)

Махмурлии, кален терен и безумни влизания. Всичко това е стандартно по ниските нива на английския футбол. Важи не само за Острова, разбира се.

Но когато един 47-годишен световен шампион с Бразилия облече екипа на отбора ти, няма как да не се обнадеждиш, че резултатите ще се подобрят. Нещата обаче не се развиxа според очакванията за един от най-слабите тимове в Англия - Финикс.

"Зелено-белите" бяха разбити с 0:7 от Харолд Хил, въпреки че за тях дебютира самият Роналдо Луиш Назарио де Лима. 13 години след като окачи бутонките, легендарният №9 излезе от лимузина, облечен в дизайнерско яке, свали тъмните си очила и събра невярващите погледи на тълпата.

Роналдо изглеждаше незаинтересован от случващото се на терена, опита няколко петички и се измори. В крайна сметка беше сменен, тъй като прекара доста време в засада, докато... говореше по телефона.

"Не бяхме го регистрирали, така че го записахме в последния момент като "Дейв Уолш". За съжаление, беше далеч от "златна резерва". Толкова закъсня, че вече бяха ни направили разлика. Винаги ще помня, че му бях треньор! Представянето му? То изобщо не беше запомнящо се.", коментира мениджърът на Финикс.

Дебютът на Роналдо по британските терени, естествено, беше режисиран. Финикс спечелиха игра на Paddy Power. "Златна резерва" е в духа на новите залози, които букмейкърът предлага - залагания на смени.