на живо

Футболна звезда: Предложиха ми 100 000 за секс

Отговорих - няма начин. И как така само 100 000, възмущава се Алиша Леман

Звездата на женския футболен Астън Вила - Алиша Леман - разкри за отхвърлено неприлично предложение. Британска знаменитост, чието име тя не пожела да разкрие, й е предложил 100 000 швейцарски франка за секс за една нощ.

Швейцарската националка, определяна като най-привлекателната футболистка в света, не крие своята бисексуалност. 24-годишната нападателка първо излизаше със съотборничката си Рамона Бахман, а след това - с играча на Астън Вила Дъглас Луис.

Алиша твърди, че е получила офертата за секс, докато е била в САЩ. Предполагаемият сценарий напомня за хитовия филм от 1993 г. "Неприлично предложение", където привлекателен милиардер предлага на героинята на Деми Мур 1 милион долара, за да прекара една нощ с нея.

Леман направи разкритията си в подкаста Dir Tea Talk. Тя описа мъжа като "международно" известен, но отказа да назове името му.

"Бях в Маями - моето любимо място, и срещнах няколко приятели в нощен клуб. Получих съобщение на мобилния си телефон, на което не отговорих. След това същият човек изпрати съобщение на бодигарда, който се грижи за мен. Съобщението гласеше: "Ще платя на Алиша 100 000 швейцарски франка, за да прекарам една нощ с нея." Но моят отговор беше - няма начин! И как така само 100 000?"

Леман твърди, че след това охранителят й продължил да получава съобщения, този път от агента на звездата. "Най-откаченото е, че все още имам съобщението му на телефона си. Малко е глупаво."

Алиша, която редовно публикува зашеметяващи снимки за своите 15,5 милиона последователи в Instagram, не крие факта, че си пада по мъже и жени. Годишната й заплата в Астън Вила е 160 000 паунда, но тя печели многократно повече от спонсорски договори.