на живо

Холанд блесна на корица на модно списание с яке за 3800 паунда

Головата машина на "Манчестър Сити" разкри тайната на своя успех

Головата машина на "Манчестър Сити" Арлинг Холанд се потопи в света на модата. Суперзвездата изгря на корицата на списание GQ. "Златното момче" блесна с яке за 3800 паунда и сподели какво стои зад успеха му - медитационни практики.

От началото на сезона таранът, заработващ 865 000 паунда на седмица в английския шампион, е неудържим с 33 попадения в 30 мача във всички турнири. Вярва, че това се дължи на специалното внимание, което обръща на менталната подготовка.

"Смятам, че това е много добро нещо. Опитвам се да не мисля твърде много и да се отпусна, стресът не е добър за никого. Мразя да съм стресиран и се опитвам да не изпадам в такова състояние. Ключът на медитацията е да се освободиш от подобен вид мисли. Това е строго индивидуално", разкрива роденият в Лийдс норвежки национал.

"Ще сторя всичко по силите си, за да спечеля трофеи със "Сити" и да бъда този, който прави разликата. Моята цел е да триумфирам в Шампионската лига."

"Норвегия е малка страна с население около 5.5 милиона души. Ние не сме голяма нация, но виждате видяхте какво правят подобни държави на световните първенства. Надяваме се да се класираме за Мондиала през 2026 г. Това е моята голяма цел с националния отбор. Дано и един ден да стигнем до елиминационната фаза", завърши Холанд.