на живо

Икарди забрави Уанда, тръгна с трансджендър

Сапунката няма край

Мауро Икарди изглежда бързо забрави Уанда Нара! Според аржентинските медии, шансовете звездната двойка да се събере са минимални, защото футболистът на "Пари Сен Жермен" опитва да поднови отношенията си с трансджендър модела Гуендалина Родригес.

Нападателят, който играе под наем в турския "Галатасарай", писал на Родригес в социалната мрежа "Инстаграм".

"Пригответе се, Мауро Икарди не ме е забравил дори три години по-късно! Сега той се опита да се свърже с мен от турски номер.", съобщи Гуендалина и публикува снимка от кореспонденцията им, преди да заключи профила си.

Трансджендър моделът твърди, че ще се премести в южната ни съседка, за да заживее с Икарди.

Гуендалина разкри, че с футболиста всъщност са заедно от години, но с прекъсвания заради Уанда: "Имаме връзка от 2019 г. Мауро никога не е потвърдил или отрекъл това и е очевидно, че не го афишира заради кариерата, семейството и Уанда. Това е отново и отново романтика, към която той винаги се връща. След като открихме любовта си, той ми каза, че всичко би било различно, ако бях биологично жена. Надявам се сега, когато се развежда с Уанда, да мисли колкото се може повече за себе си, за младостта и живота си."

Нара скъса с Икарди преди две седмици. Двамата бяха семейство от 2014 г. Преди това красавицата беше омъжена за един от съотборниците на Икарди в "Сампдория" - Макси Лопес. Своеобразната "смяна" на футболисти, която извърши Нара преди години, доведе до напрежение, като двамата вече бивши приятели спряха да си говорят и да се поздравяват преди мачовете.

Когато Икарди премина в "Интер", тифозите обвиняваха съпругата му, че го подтиква да иска твърде голямо възнаграждение. А при трансфера му в "Пари Сен Жермен" през 2019 г. тя беше сочена от феновете за "черната овца".

Уанда и Икарди имат 2 деца - Франческа (на 5 години) и Изабела (на 6 години). Блондинката има и трима сина от Макси Лопес - Гастон (на 12 години), Константино (на 11 години) и Бенедикто (на 9 години).