на живо

"Кърмих на стадиона, а агресивен германец ме нападна"

Футболна съпруга се оплака от тормоз по време на мача между Унион Берлин и Волфсбург

 

Съпругата на футболиста на Волфсбург Морис Йенц - Стефани, се оплака от тормоз от страна на агресивен фен, докато... кърми. 

Красавицата използва социалните мрежи, за да разкаже неприятната ситуация, разиграла се на трибуните на стадиона на Унион Берлин по време на мача от 21-ия кръг на Бундеслигата. 

Докато Стефани опитвала да нахрани 11-месечния си син, агресивен привърженик на домакините я атакувал вербално, отправял неприлични жестове и дори я замерил с играчката на детето. 

"По време на първото полувреме влязох в семейния сектор с масичките, които бяха свободни. Седнах на една заедно с приятели и започнах да кърмя 11-месечния ми син. Изведнъж към нас се приближи мъж, около 70-годишен, с агресивна физиономия, започна да говори на немски и да ми прави знаци, че трябва да напусна. Държеше бира, приближи се много близо и сложи шала си върху нашите якета. Погледнах го въпросително. Около масичката имаше 8 свободни седалки, а на тези около нас също нямаше хора. Той стана още по-шумен и отново ми направи знак, че трябва да напусна. Държах бебето с едната си ръка, а фенът се приближи заплашително, така че взех раницата си и се преместих на друга маса. Той взе една от играчките на сина ми и ми се разкрещя, че трябва да я взема. Казах му "Един момент", тъй като нямах свободна ръка. Той направи неприличен жест с устни и отново ми каза, че трябва да напусна", разказва Стефани. 

Тя потърсила помощ в ресторанта на трибуните, но от там ѝ отговорили със смях. "Помолих ги да говорят с човека, а 5 минути по-късно ги видях да се забавляват заедно с него", възмутена е футболната съпруга.