на живо

Мбапе съди дюнерджия, той побесня в социалните мрежи (ВИДЕО)

Не мога да повярвам! Не те ли е срам?, възмущава се Мохамед Ени

Суперзвездата на френския футбол Килиан Мбапе съди собственик на дюнерджийница. Причината е сандвич, за чиято реклама се използва името му. Заведението е на инфлуенсъра Мохамед Ени. Марсилецът изля гнева си в социалните мрежи.

Ени промотира един от сандвичите като "правен с хляб, кръгъл като главата на Мбапе". Това обаче не се е харесало на нападателя на Пари Сен Жермен и адвокатите му изпратили писмо до Ени.

С него той е уведомен, че трябва да премахне Мбапе от менюто си. Ако не го направи до седмица, срещу него ще бъде заведено дело за използване на името на футболиста за търговски цели.

"Не те ли е срам? Нямаш ли какво друго да правиш? Да ме съдиш за нещо толкова маловажно... Невероятно е, не мога да повярвам", беснее дюнерджията в социалните мрежи.

"Не предполагах, че играч на подобно високо ниво има време да мисли за мен. Той губи време и пари да ме атакува. Аз не наранявам никого, това е хумор", добавя Ени.

Любопитното е, че Мбапе не е единственият футболист в менюто на Ени. Там присъства и любимецът му Дмитри Пайе - бивш на Олимпик Марсилия, понастоящем играещ за бразилския Вашко да Гама.