на живо

Оперираха спешно дъщерята на Кристиано и Джорджина

instagram.com/georginagio/

Една от дъщерите на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес е била оперирана по спешност в Рияд.

Двойката е била в болницата, докато е траела интервенцията, която според съобщенията се е наложила заради възпален апендикс.

Снимка: instagram.com/georginagio/

Порталът First Sportz пише, че операцията е минала добре и момичето се възстановява, но родителите ѝ са искали да бъдат с нея.

Засега не е известно коя от дъщерите на Роналдо е хоспитализирана. Двойката има три дъщери – Ева, Алана Мартин и Бела Есмералда, а също така имат синове Матео и Кристиано Джуниър.

От тях само Алана и Бела са биологични деца на Джорджина, но тя се грижи за останалите и те ги отглеждат заедно с футболиста.

Снимка: instagram.com/georginagio/

Миналата година двойката загуби едно дете, когато само Бела Есмералда се роди след двуплодна бременност, докато брат й Анхел не оцеля.

Брюнетката разкри в документалната си поредица "Аз съм Джорджина" по Netflix, че преди това е имала три спонтанни аборта.

"Страхувах се много на всеки ехограф преди раждането на близнаците, бях напрегната, защото вече имах три спонтанни аборта и се прибирах разкъсана", каза тя.

След това Джорджина каза, че двамата с Роналдо не са имали сърце да кажат на децата, че са загубили малкия си брат.

"Тъй като все още имах корем, им казах, че Анхел още чака да се роди. Все пак един ден Кристиано им каза, че Анхел е на небето", каза през сълзи Джорджина.

Снимка: Reuters