на живо

Оргия в лагера на Бразилия

Неймар, Винисиус Жуниор и Ричарлисон палували преди мача с Венецуела

 

Феновете в Бразилия са бесни на играчите от националния отбор след равенството с Венецуела 1:1 в световните квалификации.

Ден след мача започнаха да излизат наяве някои деликатни подробности около отбора.

Журналистът Матеус Балди твърди, че тримата бразилски национали Неймар, Винисиус Жуниор и Ричарлисон са си спретнали оргия вечерта след въпросния двубой.

Според информацията на Балди Ней е прекарал нощта с младата инфлуенсърка Ребека Рибейро. Футболистът на Ал Ахли е във връзка с Бруна Бианкарди, която наскоро му роди дъщеря.

"След мача с Венецуела нашият палавник Ней реши да направи парти в луксозен хотел в Куяба. Няколко момичета са били поканени да присъстват, но според старото правило мобилните им телефони трябвало да бъдат събрани на входа, изключени и оставени заключени в шкаф", съобщава журналистът.

Ребека реагирала бурно, когато историята за оргията станала публично достояние, затова обяви, че ще съди всеки, който разпространи информацията, а след това публикува снимка в Instagram с Неймар, когото нарече брат!

"Още един обикновен ден с брат ми", написа Ребека.

В аудиозапис, използван от Балди, жена твърди, че Неймар е спал ден преди мача с Рибейро, Винисиус - с Летисия Согиро, а Ричарлисон се е срещнал с Рита Лопес.