на живо

Откриха кой е пуснал порно звуците на жребия за Евро 2024 (ВИДЕО)

Ютубърът Даниел Джарвис може да бъде съден

Откриха кой е пуснал порно звуците на жребия за Евро 2024 (ВИДЕО)

Вчерашният жребий за груповата фаза за Евро 2024 бе белязан от момента, в който в залата отекнаха звуци като от порно филм.

Никой не можа да разбере какво се случва, но организаторите успя някак си да тушират​​ситуацията и да я превърнат в шега.

Ден по-късно се разбра кой е причинил инцидента, за който се говори по света.

Става дума за ютубъра Даниел Джарвис. Той дори е публикувал на профила си в Х видео как гледа жребия за европейското първенство по телевизията.

В един момент Днаиел оставя телефона си и набира номер. Секунди по-късно порно звуците се чуват в залата на филхармонията в Хамбург, която прие жребия.

След като пъшкането стартира, Джарвис започва да се смее и обявява с усмивка: „Давай, направихме го!“.

След това си призна с публикации в Instagram, че е виновникът за смущаващите звуци по време на жребия за европейското първенство.

"Това бяхме ние. Сложихме телефона в залата, обадихме се и тръгнаха звуците. Цели шест пъти по време не жребия за Евро 2024“, обяви Джарвис във видеото.

Джарво, каквото е използваното име от британеца в социалните мрежи, не за първи път си прави подобен еротичен майтап с директно предаване на футболна тема.

В началото на годината той също пусна пъшкане в ефира, докато по телевизия ВВС течеше студио по време на мача между Ливърпул и Уулвърхемптън. Тогава водещият Гари Линекер опита да заглуши порно звуците, взимайки думата.

Ютубърът може да бъде изправен пред съд от УЕФА и след това вероятно да получи тежка глоба.