на живо

Първа снимка на Гудел от болницата

Сърцето на брат ми продължава да бие благодарение на спешната намеса на медицинската служба в Кордоба, написа Неманя Гудел

Сръбският национал Неманя Гудел публикува в профила си в Instagram снимка на брат си Драгиша от болницата и благодари на всички за голямата подкрепа.

Вечерта преди пътуването до Подгорица (бел. ред. - Сърбия и Черна гора са в нашата група по пътя към Евро 2024) в лагера на сръбския национален отбор всички тръпнеха в очакване на информация от Испания за здравословното състояние на брата на Неманя Гудел - Драгиша Гудел.

В събота по време на мача Кордоба и Расинг Ферол се разигра ужасна сцена. В 11-ата минута на мача Гудел колабира на терена и остана 7 минути в безсъзнание.

За щастие Драгиша е добре и скоро ще напусне болницата, а Неманя специално благодари на лекарите, които са спасили живота на брат му.

"Искам искрено да ви благодаря от свое име и от името на моето семейство за проявената загриженост за здравословното състояние на Драги. Сърцето на брат ми продължава да бие благодарение на спешната намеса на медицинската служба в Кордоба", написа Гудел.

"Въпреки трудната ситуация, усетихме вашата подкрепа и доброта, жестове, които никога няма да забравим. И накрая, благодаря на феновете на "бяло-зелените". Той е боец и никога не се предава! Благодаря ви", добави сръбският национал.

Според новините от Испания Драгиша е диагностициран с кардиореспираторен арест.