на живо

Полицай стреля с пушка по футболист (ВИДЕО)

Шокиращи сцени след мач в Бразилия

Полицай стреля с пушка по футболист (ВИДЕО)
 

На шокиращи сцени станаха свидетели феновете в Бразилия. Полицай стреля с пушка по футболист и го рани с гумен патрон след мача между аматьорските Гремио Анаполис и Сентро Оесте.

От кадрите, разпространени в социалните мрежи, се вижда как служителят на реда произвежда изстрел, след като играчът - Рамон Соуса, му казва нещо.

Вратарят е откаран по спешност в болница с куршум в адуктора. На този етап състоянието му не е известно.

По-рано тази сутрин в Южна Америка избухна друг скандал с насилие. Уругвай загуби битката за място във финала на тазгодишното издание на Копа Америка срещу Колумбия, но за сметка на това футболистите си спретнаха бой с... противниковите фенове.

След мача привърженици на Колумбия, окрилени от победата, започнаха да замерят уругвайските футболисти и фенове с предмети. Под залповете от пластмасови чаши - пълни и празни, попаднаха и семействата на играчите.

Пръв на трибуните, за да се саморазправи, се качи Дарвин Нунес. На кадри от боя се вижда, че звездата на Ливърпул раздава здрави крошета. Не го спира и намесата на полицията. В боя се включиха още Себастиан Касерес и Роналд Араухо.

Бързата реакция на полицията и на стюардите успокои ситуацията, а семействата на уругвайците бяха ескортирани до терена по безопасен маршрут.