на живо

Половинката на Неймар го заряза в деня на операцията

Сам и извън терените за поне 6 месеца

Най-скъпият футболист в света беше зарязан. Половинката на Неймар - Бруна Бианкарди, сложи край на връзката им в деня, в който футболистът на Ал Хилал претърпя операция. Бразилецът е със скъсани кръстна връзка и менискус на лявото коляно и ще бъде извън терените минимум 6 месеца.

Красавицата дари Неймар с дъщеря на 7 октомври. Въпреки появата на бял свят на малката Мави, Бианкарди не успя да преглътне последните изцепки на суперзвездата. Броени дни преди раждането Неймар бе спипан в компанията на две жени в нощен клуб в Барселона. Наскоро той организира и двудневен купон в имението си в Мангаратиба край Рио.

"Не очаквайте човек да се промени, ако не вижда проблем в това, което прави.", написа моделката в социалните мрежи.

"Да се ​​грижим за собствения си живот вече е толкова сложно, така че защо да говорим за живота на други хора? Всеки има своите причини да прави това, което прави, да бъде това, което е. Живейте собствения си живот, направете дните си по-щастливи и оставете всеки да намери спокойствие по свой начин", коментира Неймар, след като се появиха информации, че Бианкарди е скъсала с него още преди месец.

31-годишният футболист се довери на лекаря на "Селесао" Родриго Ласмар за операцията.

Очаква се в следващите дни той все пак да направи изявление за раздялата с Бруна.

Проблемът е, че Неймар живее в Рияд, а децата му - Мави и 12-годишният Давид Лука, плод на неговата връзка с Каролина Дантас, растат в Бразилия.