на живо

Разследват звезда на ПСЖ за изнасилване

Проблеми за Ашраф Хакими

Reuters

Кариерата Ашраф Хакими е заложена на карта. Футболистът на Пари Сен Жермен е заподозрян в изнасилване, съобщават медиите във Франция. Информацията гласи, че мароканецът е извършил деянието преди два дни в региона на Булон, където живее.

 

Жертвата е 24-годишно момиче, което е дало показания пред полицията. Според нея всичко се е случило в къщата на полузащитника в края на настоящия месец. Френските медии допълват, че тя не е подала жалба срещу звездата на парижани, а прокуратурата в Кретей вече е започнала разследване.

Към този момент от лагера на Хакими и ПСЖ все още не коментират информацията. Той стана част от французите през лятото на 2021 година, а в края на миналата остави отлични впечатления с националния отбор на Мароко на Мондиала в Катар. В последните часове полузащитникът заслужи още едно признание, тъй като намери място в Идеалния отбор на ФИФА за 2022 г.

Мароканецът е женен за испанската актриса Хиба Абук, с която имат двама сина, родени през 2020 и 2022 г. Той е най-добрият приятел на Килиан Мбапе.

 

Тагове:

@