на живо

Руски футболист: Подкрепям Путин (ВИДЕО)

Винаги ще бъда на страната на Русия

Руски футболист: Подкрепям Путин (ВИДЕО)

Артьом Дзюба се изказа в подкрепа на Владимир Путин относно руската инвазия в Украйна. Играчът на Локомотив Москва има украински корени по бащина линия, но никога не е крил това, че се чувства руснак. Освен това той се обяви като защитник на християнските ценности, които се проповядват в Русия.

Снимка: Reuters

Вярвам в моята страна, аз съм голям патриот. Обичам Русия, историята ще съди всичко. Подкрепям моя президент Владимир Путин. Стоя до него и никога не съм го крил. Вярвам, че всичко ще бъде наред“, започна руският футболист.

Аз съм такъв, че винаги ще бъда на страната на Русия. Историята ще прецени кой е бил прав, а аз съм убеден, че ние сме на правилната страна“, каза още той.

Снимка: Reuters

Изключително съм щастлив, че живея в страна, в която има мъже и жени, бащи и майки. Няма неразбираеми неща за аборти, полове и такива митични същества като небинарни хора. Горд съм от факта, че в нашата страна не се допускат подобни неща. При нас винаги ще се наричат мъж и жена, а родителите са баща и майка. Съществуват семейни ценности и любов към децата. Не искам да се задълбочавам, но изобщо не ми харесва това, което се случва по света“, коментира Дзюба.