на живо

С гръцка песен: Десподов подлуди феновете на ПАОК (ВИДЕО)

Чувствам се благословен, никога не съм виждал такава подкрепа

С гръцка песен: Десподов подлуди феновете на ПАОК (ВИДЕО)

Кирил Десподов подлуди феновете на ПАОК по време на празненствата за спечелената титла на Гърция. Веднага след шампионската победа с 2:1 над Арис тимът пристигна на своя стадион "Тумба", където получи трофея.

Специално беше появяването на Десподов, който се представи с песен на местната поп-звезда Триандафилу. А феновете полудяха при изпълнението на "Взимам те, за да ти кажа".

Капитанът на българския национален отбор изпраща невероятен сезон, а публиката в Солун буквално го боготвори, след като вкара 13 гола и подаде за още толкова във всички турнири с черно-бялата фланелка.

"Чувствам се благословен, чувствам се щастлив, току-що спечелихме шампионата, заслужихме го. Борихме се много, имахме много трудности, стигнахме далеч в Европа и сега спечелихме титлата", започна Десподов пред камерите в Гърция.

"Лошите моменти изграждат твърди личности. След резултата с Ламия (б.а – 1:1 на 24-и април) бяхме решени да спечелим следващите мачове, да покажем реакция. Благодаря на хората за подкрепата, не съм виждал подобно нещо през живота си и се надявам и догодина да е така.“