на живо

Съотборници от Висшата лига са гаджета

Решиха да не става публично, въпреки че не се срамуват и в скоро време може да го направят, пише Sun

Двама съотборници от тим във Висшата лига са във връзка. Те не скрили пред съотборниците си за сексуалната си ориентация, пише британският в. Sun, без да дава конкретни подробности за кой тим става въпрос.

Въпреки че в съблекалнята на отбора се знае, двамата засега не искат отношенията им да стават публични.

Футболистите от Висшата лига са гаджета вече няколко месеца. Според източник на таблоида не криели от съотборниците си, но няма и причина да го правят.

„Абсолютно никой пряко не се интересува, имат подкрепата на мениджъра и ръководството на клуба. Решиха обаче да не става публично, въпреки че не се срамуват и в скоро време може да го направят. По време на сезона искат да се концентрират върху футбола. Ако направят официално признание пред публичността, може да има положителен ефект, но ще ги разконцентрира за представянето им на терена. Съотборниците им са предупредени да не говорят по темата“, твърди неназованият източник.

Темата за хомосексуалността е изключително актуална преди световното първенство в Катар, което започва на 20 ноември. Там еднополовите връзки са забранени. Посланикът на Мондиал 2022 Халид Салман заяви, че хомосексуализмът е увреждане на ума.