на живо

Сър Алекс стана хит, без да каже и дума (ВИДЕО)

Легендата респектира актьорите Райън Рейнолдс и Роб МакЕлъни

Сър Алекс стана хит, без да каже и дума (ВИДЕО)

Легендарният мениджър Сър Алекс Фъргюсън стана хит в социалните мрежи, без да каже и дума! Шотландският специалист засне промоционален клип с холивудските звезди Райън Рейнолдс и Роб МакЕлъни - собственици на петодивизионния английски Рексъм.

Фъргюсън и актьорите трябваше да проведат кратък видеоразговор за реклама на приятелския мач между Манчестър Юнайтед и Рексъм в САЩ. Двубоят ще се проведе в Сан Диего на 25 юли и ще бъде първият за "драконите" извън Острова.

Преди обаждането Рейнолдс и МакЕлъни са нервни и обявяват великия треньор за "майстор в респектирането". Когато приема повикването, той само ги гледа, дава отегчен вид и не коментира. Под въздействие на паниката, Рейнълдс заявява, че трябва да тръгват, тъй като колегата му има час при фризьор в Бевърли Хилс, и прекратява разговора.

Видеото продължава с кадри от дома на Сър Алекс. Запитан как е минало всичко, той отговаря "Бяха без звук през цялото време... Не чух нищо".

Рейнолдс и МакЕлъни използват влиянието си, за да популяризират клуба. Те се надяват до двубоя с "червените дяволи" Рексъм да е в четвърта дивизия.

Актьорите ще участват в мултимилионен турнир 7 на 7 в Южна Каролина. Документалната поредица "Добре дошли в Рексъм" също промотира отлично клуба.