на живо

Секс скандал, убийство, влюбени футболисти и Джорджина

Коя е певицата, която първа разбра кога ще се пенсионира Роналдо?

Преди дни половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес разкри, че португалецът ще играе още година или две. И не го направи пред някой авторитетен спортен журналист или пред издание за мода, а пред... сръбска певица. 

Коя е тази руса дама? Оказва се, че и тя не е далеч от футболните среди. 

Името ѝ е Йелена Карлеуша. Славата ѝ като певица надскача границите на родната ѝ Сърбия и Балканите. 

45-годишната Карлеуша е родена в Белград. Кариерата ѝ стартира през 1993 г., а през 1997 г. излиза първият ѝ албум. 

В началото името ѝ се свързва с представители на сръбската мафия. Тя е половинка на убития през 2000 г. Зоран Давидович - Чанда. През 2004 г. се омъжва за бизнесмена Боян Карич, но само за 4 месеца. 

Карлеуша се омъжва повторно през 2008 г., този път за играещия във Вердер Бремен Душко Тошич. Двамата имат две дъщери - Атина и Ника, а бракът им беше сочен за пример в Сърбия до 2019 г., когато друг футболист - Огнен Вранеш, публикува голи снимки и съобщения от певицата. Семейство Тошич все пак оцеля до началото на 2022 г., когато Йелена обвини съпруга си в домашно насилие, после се помири с него и в крайна сметка се стигна до развод.

На музикалната сцена Карлеуша знае как да провокира и да печели фенове. Тя не се притеснява да демонстрира скандално поведение на сцена или в клиповете си. 

Извън професионалните си ангажименти Йелена страстно защитава хората с нетрадиционна сексуална ориентация и веганството. 

Нейн враг номер 1 в Сърбия е Цеца Величкович, която говори често за традиционните ценности.