на живо

"Смениха ми витамините с виагра, но бях най-бързият на три крака"

Английски хумор от архивите

Неуместните шеги между съотборници са често срещани. Една от най-забавните сред тях беше разказана от потърпевшия - бившия английски национал Карлтън Коул.

По време на лагер на "Трите лъва" витамините му били сменени с... виагра. По негови думи обаче, той все пак бил най-бързият на тренировката, макар и на "три крака".

"Капитанът Уейн Рууни, Джърмейн Дефоу и Шон-Райт Филипс си направиха една от най-нелепите шеги. Тези тримата ми смениха витамините с виагра и то точно преди началото на заниманието. Не бях сексуално възбуден, но просто го имаше, знаете за какво говоря, няма да навлизам в подробности.", разкри Коул в подкаста "Footballer's Guide to Football".

"Бях най-бързият човек на това игрище, защото имах "три крака"., допълни Коул, който отбеляза 51 гола в 290 мача във Висшата лига с екипите на Челси и Уест Хем, записа и 7 двубоя за Англия.

"Карлтън винаги беше щастлив. Той просто взе таблетките, защото си мислеше "О, да, витамини, полезни за тялото ми". Толкова много се смяхме. Когато му казахме после, лицето му беше просто… това трябва да се види!", разказа Дефоу.

"Бях го изтрил от паметта си – връщат се лоши спомени.", отговори с усмивка Коул.