на живо

Спящи красавци: Звездите на Реал луднаха по матрак за €60 000

Изработен е от коприна и бамбук, осигурява идеална влажност и температура

Звездите на Реал Мадрид пръскат луди пари за матрак-чудо. Цената му е 60 000 евро, а футболистите от "Бернабеу" вярват, че с негова помощ ще побеждават по-лесно на терена.

Смята се, че продуктът на Vispring гарантира по-бързо възстановяване и намалява риска от контузии. Компанията задава стандарта в комфорта на съня от 1901 г. и е доставчикът на леглата на луксозните кораби "Титаник" и "Куин Мери".

Матракът Vispring Diamond Majesty, който струва 60 000 евро, вече е закупен от някои от водещите играчи на Реал. Собственикът на магазина в Мадрид Алфонсо дел Сас обаче отказва да назове имената им. "Единият взе два броя с размер 120x220. Друг смени всички матраци вкъщи с нашите продукти."

Експертите са категорични, че инвестицията си струва. Качеството на съня и бързото възстановяване се гарантират от облекчен натиск върху скелетно-мускулната система и улеснен метаболизъм чрез температурата и влажността, близки до физиологичните стойности.

Топ моделът е изработен от коприна, бамбук и три реда пружини. А ако леглото се споделя от двама души, те не пречат на съня си взаимно.