на живо

Тормозеха я заради теглото, докато той каза "Такава я обичам!" (ГАЛЕРИЯ)

Приятелката на звездата на Арсенал не се вписва в представите за футболна съпруга

Той е една от новите звезди на футбола. На 25 години Деклан Райс от Арсенал вече има слава, пари, място в националния отбор на Англия и куп фенове и фенки. 

Тя също е на 25, казва се Лорън Фрайър и преди две години дари футболиста с първороден син. Половинката на Деклан не е типичната футболна съпруга. 

Тя не е слаба, не се е отдала на безброй козметични и разкрасителни процедури. Няма и леки подобрения в устните и по лицето, които като че ли станаха задължителни в последните години.

Лорън е естествена - леко пълничка, може ми неуверена, с кристално сини очи и къси нокти.

И затова е обект на подигравки. В последните месеци снимките ѝ в социалните мрежи бяха засипани с пошли коментари. "Деклан може да си намери по-добра", "Деклан доста е занижил стандартите си", "Дебело бяло момиче" бяха част от злостните писания. 

Лорън действа генерално - изтри всичките си снимки в профила си в "Инстаграм". 

Нейните действия породиха огромна вълна от подкрепа. Различни плюс сайз модели, участнички в реалити предавания, инфлуенсърки се изказаха.

"Тя е красива, както отвътре, така и отвън", "Тя е толкова красива, че може да научи някои от съпругите на няколко неща", "2024 година сме и трябва да спрем с тези гадории по адрес на красивите жени", се изказаха част от тях. 

Самият Деклан не се е изказал публично, но много пъти е засвидетелствал любовта си към Лорън. 

"Честит рожден ден, моя прекрасна Лорън! Нямам търпение да си сътворим нови спомени заедно! Обичам те!", написа той преди години.

Деклан и Лорън са заедно от ученическите години. Тя е до него от началото на футболната му кариера, когато печелеше по около 3000 паунда на седмица. Днес англичанинът от ирландски произход взима почти 12.5 милиона паунда на година.