на живо

Треньор за Меси: Джуджето беше обладано, имаше лице на дявол

"Той вдигна юмрука си пред лицето ми и каза: "Какъв си мислиш, че си?", оплаква се Нико Санчес

Треньор за Меси: Джуджето беше обладано, имаше лице на дявол

Лионел Меси бе наречен "обладано джудже с лице на дявол". Думите са на помощник-треньора на Монтерей Нико Санчес след конфликт с играчи и треньори на Интер Маями.

В първия мач от четвъртфиналите на КОНКАКАФ Шампионската купа тимът от Флорида загуби с 1:2.

След двубоя треньорът на тима Херардо Мартино, заедно с Меси, Луис Суарес и Жорди Алба, изразиха недоволство от гватемалския съдия Валтер Лопес и работата му на терена.

Освен това, след мача, играчите на Интер се спречкаха със селекционера на Монтерей Фернандо Ортис, който преди мача изрази опасения за възможни съдийски пристрастия, свързани с фигурата на Меси.

Fox Sports публикува аудиозапис на реакцията на Санчес на конфликта.

"Джуджето беше обладано, имаше лице на дявол. Той вдигна юмрука си пред лицето ми и каза: "Какъв си мислиш, че си?" Не го погледнах, обърнах поглед настрани и изобщо не отговорих, но ситуацията се влоши.

И Тата Мартино, този беден глупак, застана пред мен и ми каза:

"Ще плачеш ли, глупако? Ще плачеш ли? Вероятно са изтрили всички тези видеоклипове, защото изглеждат ужасно на тях", каза помощник-треньорът на Монтерей.

По-късно Санчес се извини на Мартино във видео, публикувано в социалните медии.

"Тъй като не познавам треньора на Интер Тата Мартино и се изказах неуважително за него, се извинявам. Аз съм аржентинец като всички тях и винаги ще защитавам клуба си. Поемам отговорност", извини се Санчес, без да споменава нищо за Меси.