на живо

Турски национал: Крадат одеяла и ги продават пет пъти по-скъпо

Чаглар Союнджу беснее, иска наказания

Турски национал: Крадат одеяла и ги продават пет пъти по-скъпо

Повече от 4800 души загинаха при поредицата от опустошителни земетресения в Турция и Сирия. Началото на седмицата беше белязано от бедствие, невиждано в тези две страни от години, а през нощта друго земетресение с магнитуд 5,6 удари Централна Турция.

Очаква се в следващите дни да бъдат открити още жертви, а сеизмолозите предупреждават, че земята ще продължи да се тресе.

За съжаление, трагичната ситуация, в която се намира южната ни съседка, се използва от някои за печалба и печалба. Това разкри защитникът на "Лестър" и турския национален отбор Чаглар Союнджу.

Бранителят от Измир обяви в социалните си мрежи, че всички, които са искали да направят пари след земетресението, отнело хиляди жертви, не трябва да остават ненаказани.

"Четем и виждаме, че някои неморални хора, които нямат и зрънце човечност, се опитват да ограбят и продадат одеяла на пет пъти по-висока цена, докато страната е в траур и хората все още се опитват да спасят живота си под развалините. Те не трябва да остават ненаказани, ние не трябва да ги оставяме ненаказани", написа Союнджу.