на живо

В чест на №54: Хари Кейн показа кулинарни умения (ВИДЕО)

Звездата на Тотнъм увековечи своя рекорд по любопитен начин

В чест на №54: Хари Кейн показа кулинарни умения (ВИДЕО)

Само преди няколко дни Хари Кейн влезе в историята на английския национален отбор. Звездата на Тотнъм се разписа при победата над Италия с 2:1 в мач от квалификациите за европейското първенство в Германия през 2024 година. По този начин нападателят се превърна в голмайстор №1 с екипа на англичаните.

Снимка: Reuters

Той увековечи своя рекорд под доста любопитен начин. Англичанинът демонстрира кулинарни умения и приготви своя характерен бургер, който наименува №54. Освен това 54% приходите от продажбата на специалитета ще отидат за благотворителност, в която главно участие има фондацията на футболиста. Срещу името на Кйен вече личат 55 гола, реализирани в историята на „Трите лъва“.

Снимка: Reuters

Той задмина не кой да е, а легендарният Уейн Урини, който има на сметката си 53 попадения за Англия. Кейн отбеляза своя гол от дузпа, отсъдена срещу Джовани Ди Лоренцо.

Снимка: Reuters

Уейн Руни е някой, от когото винаги съм взимал пример, когато се изграждах като футболист. Бях на терена, когато той стана най-добрия голмайстор, но още по-специално е да подобря неговото постижение“, коментира звездата на „шпорите“.