на живо

Вдовицата на Пеле: Липсва ми "Любов моя, добро утро!"

Марсия Аоки публикува трогателно писмо до феновете на Краля на футбола

Вдовицата на Пеле - Марсия Аоки, написа трогателно писмо до феновете на Краля на футбола месец след смъртта му. Любимата на бразилската легенда публикува посланието в социалните мрежи.

Писмото на Аоки:

"Да се ​​сбогувам с човека, когото обичам, и да свикна да нямам причината за живота си до мен, неговата любов, обич, грижа и чувство за хумор, ще отнеме време. Просто исках още няколко мига в размяна на погледи, няколко дни да играем с нашето кученце Какау. Липсва ми "Марсия, любов моя, добро утро! Виж колко е красиво морето днес."

Въпреки че знам, че това е неизбежна съдба за всички, чувствам, че съм загубила част от себе си и имам буца в гърдите. В същото време имам силно чувство на благодарност, че мога да споделя болката си с целия свят.

Получихме милиони съобщения на обич и солидарност, които изпълниха сърцето ми с комфорт и мир. Искам да благодаря на всеки негов фен, който все още го почита. Искам също да благодаря на ФК "Сантос" и град Сантос за подкрепата в толкова труден момент. Споделянето на живота ми с Едсон беше възможност да изживея истинска любовна история. Споделянето на любовта на Пеле с вас също беше страхотно.

Тази любов никога няма да умре и винаги ще бъде с нас. Завинаги.

С любов, Марсия Аоки - вдовицата на Пеле"

Краля на футбола почина на 29 декември, след като загуби битката с рака на дебелото черво.

Определен от ФИФА за най-великия играч на 20-ти век заедно с аржентинеца Диего Марадона, Пеле е голмайстор №1 на Бразилия (77 попадения в 92 мача) и заема петото място във вечната реализаторска листа във футбола със своите 767 гола. Пред него са само сънародникът му Ромарио (772), Лионел Меси (793), Жозеф Бицан (805) и Кристиано Роналдо (819).