на живо

Звезда от Холивуд след мач в Англия: Искаме да пием кръв

Собственикът на футболния "Рексъм" Райън Рейнолдс удиви с интервю

Райън Рейнолдс е една от най-популярните фигури от Холивуд, но от скоро започна да трупа активи и от навлизането си във футбола.

Актьорът, познат от ленти като "Дедпул", "Просто приятели", "Ужасът от Амитивил" и други е съсобственик в уелския тим "Рексъм".

В неделя вечер той беше на трибуните за двубоя от Купата на Англия срещу "Шефилд Юнайтед" и преживя влакче от емоции, които дори най-екстремните филмови сцени не могат да му донесат.

Неговият тим беше близо до победата след куп обрати, но в добавеното време "Шефилд" изравни за 3:3 и ще има преиграване.

Рейнолдс беше на трибуните със своята дъщеря Джеймс и при всеки един гол или пропуск биваше заснет, демонстрирайки разнообразна палитра от емоции.

Съпругата му Блейк Лайвли разкри, че е гледала мача, споделяйки скрийншот в социалните мрежи с текст: "Купих си абонамент за ESPN днес. Само за да гледам как съпругът ми изживява невероятен стрес на живо. Заслужаваше си."

Самият Рейнолдс описа двубоя като едно от най-емоционалните преживявания в живота си. Той обаче шокира публиката с признанията си в интервю след мача.

"Щеше да бъде много лесно и канадско от моя страна, ако просто бях дошъл на стадиона и почнем веднага да печелим. Важно беше да бъда на срещата. А сега искаме да изпием кръвта на нашите врагове."

Преди време той призна, че ще се оттеглил временно от актьорската професия, за да обърне внимание на семейството си. Райън е в очакване на четвърто дете. "Рексъм" обаче остава в плановете му.