на живо

Трайчо Боксьора: Живеем в 18 квадрата, работя на две места

Гледайте епизод 30 на подкаста "За спорта без клишета"

Само за няколко дни Трайчо Георгиев от "Люлин" се превърна в хит сред българското население. Спортистът, известен като Трайчо Боксьора, се качи на ринга в Джеда в подгряващ мач от галавечерта на двубоя за световната титла между Олександър Усик и Антъни Джошуа. 

Трайчо не само записа първата си победа на професионалния ринг, но и се завърна като герой в България, давайки пример, че всеки един човек трябва да следва и да се бори за мечтите си.

Трайчо Георгиев е специалният ни гост в епизод 30 на подкаста "За спорта без клишета". Пред Петър Бакърджиев той разкри, че преди мача са му предложили определена сума, за да загуби от богатия си съперник. За него обаче е немислимо да приеме подобна сделка.

Трайчо Боксьора има жена и две момичета. Работи на две места - в ресторант като охрана нощна смяна, и денем като общ работник по строежите. Със семейството му живеят в общинско жилище, голямо 18 квадрата. 

Какво сподели той за "приключението Саудитска Арабия", емоциите при прибирането в България и бъдещите си мечти - гледайте във видеото. 

Епизод 30 ви очаква в сайта btvsport.bg - ТУК: https://btvsport.bg/za-sporta-bez-klisheta/

Епизодите може да слушате и в Spotify.