на живо

Българските фенове на "Челси" очакват "синя" победа в Истанбул (ВИДЕО)

Студиото ни преди "Ливърпул" - "Челси" започва от 21:00 ч. по bTV Action

bTV

Броени часове остават до битката за Суперкупата на Европа. За пръв път новият носител на трофея ще бъде определен след английски дуел. "Ливърпул" и "Челси" се сблъскват на "Водафон Арена" в Истанбул.

Родните фенове на "сините" от Лондон остават оптимисти, въпреки че съперникът е фаворит. "Челси" ще се радва на сериозна българска подкрепа в Истанбул тази вечер.

Студиото ни преди "Ливърпул" - "Челси" започва от 21:00 ч. по bTV Action.

Част от мненията, които събрахме за вас:

"Те са европейските шампиони, а ние спечелихме само купата на Лига Европа. Въпреки всичко ние винаги вярваме в победата. Ние подкрепяме нашия отбор и знаем, че той може да спечели срещу всеки. Надяваме се да ни зарадват"

"Атмосферата със сигурност ще е страхотна. Мачът ще бъде много готин. Предполагам, че първото полувреме ще е много изравнено и към края на мача ще стане касапницата, ще има голове"

"Надяваме се да има голове, но само в "червената" врата, защото сме дошли тук да спечелим купата и да покажем кой е най-добрият английски отбор в света"

"Челси" ще има сериозна подкрепа от България. Поне аз знам за доста голяма група момчета, също наши съмишленици. Можем да се съберем на стадиона преди мача"

Тагове: