на живо

Гуардиола и "Манчестър Сити" отнесоха "Реал" в Лос Анджелис (ВИДЕО)

Гръмка победа за "гражданите"

БГНЕС

"Манчестър Сити" на Хосеп Гуардиола постигна гръмка победа над "Реал" Мадрид в приятелски мач, част от турнира International Champions Cup. "Гражданите" разбиха с 4-1 испанския си съперник в срещата, играна в Лос Анджелис пред 93 хиляди зрители.

Зинедин Зидан и Пеп Гуардиола излязоха с голяма част от звездите си за първото полувреме, като за "Реал" осезаемите липси бяха единствено на Роналдо, Рамос и Кроос. Голове през първата част обаче не паднаха.

В началото на второто полувреме Николас Отаменди откри резултата за "Сити" с удар от близко разтояние. В 59-та минута резервата Рахийм Стърлинг направи резултата 2-0. Последва период, в който и двамата треньори направиха множество смени, но "Манчестър" Сити продължи да играе по-резултатно.

Джон Стоунс увеличи преднината на англичаните с гол в 67-та минута, а в 82-та страхотен гол от разтояние заби младокът Браим Диас. Така резултатът набъбна до внушителното 4-0. В самия край на срещата Оскар от "Реал" вкара почетно попадение за испанците с впечатляващ прехвърлящ удар.

На 30 юли (неделя сутрин) от 3:05 ч. предстои дългоочакваният сблъсък между "Реал" и "Барселона", който ще се играе в Маями Гардънс и ще бъде излъчен пряко по RING.