на живо

На гости на Холмар Ейолфсон (ВИДЕО)

Защитникът на "Левски” сподели дали остава в тима и кой е любимият му момент със "сините”

Холмар Ейолфсон се прибра в Исландия, където на 21 март се роди второто му детенце. Днес цялото семейство е заедно, а защитникът на "Левски" отвори вратите на дома си за феновете. Дигитално, разбира се.

"Сега реновираме къщата, затова не мога да ви покажа много, но ето това е холът, в който се събираме всички, а това е най-новият член на семейството ни. Сега е уморен и спокоен. А това е другият член на семейството”, започна виртуалната разходка Ейолфсон.

Отговаряйки на въпроси от запалянковците, Холмар сподели, че любимият му клуб след "Левски” е английски гранд и обича Висшата лига.

"Хората в Исландия я гледат много. Харесвам физиката в играта, начина, по който реферите правят мачовете да текат леко. Да, това е едно много добро първенство. Моят любим клуб, когато бях по-млад, бе „Ливърпул“, и да, все още е. Обичам много да гледам Стивън Джерард“

Снимка: Lap.bg

Исландският национал заговори и за най-скъпия си спомен със синята фланелка.

"Когато отстранихме ЦСКА от полуфиналите за Купата на България. Това беше страхотен момент за всички нас в отбора. За жалост, след това не успяхме да спечелим трофея. Но все пак беше страхотен момент", искрен е Ейолфсон.

Въпросът, от който най-много "сини" фенове се интересуват – остава ли Холмар в "Левски”, получи категоричен отговор от исландеца: "Да, имам договор до лятото на 2021 г. и не виждам нещо, което да промени това!"

Снимка: БГНЕС

Ейолфсон предизвика съотборника си Симеон Славчев да е следващият, който ще покаже на феновете своя дом.

"Искам да ви пожелая да сте добре и в безопасност. Грижете се един за друг! Надявам се скоро отново да сме на "Герена", да печелим битките заедно и да се радваме на живота", завърши Холмар.

 
 
 
View this post on Instagram

City stroll#sofia

A post shared by Holmar Örn Eyjolfsson (@holmar_eyjolfsson) on

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: