на живо

Най-добрият приятел на Лука Йович: Любов вместо футбол

Йован Вичич избра Сара пред топката

Съдбата е странна. Едни праща на върха, а други... в мрежите на любовта.

Лука Йович е един от най-обсъжданите сръбски футболисти. Кариерата му процъфтява. Започна в "Цървена звезда", премина през "Бенфика", стигна до "Реал" Мадрид, а в момента той отново носи фланелката на "Айнтрахт" Франкфурт. 

Йович е добър пример за успешен футболист от балканска страна. 

Най-добрият му приятел и бивш съотборник обаче тръгна по пътя на... любовта. Йован Вичич също стартира кариерата си при "звездашите". През 2015 г. той сложи вратарските ръкавици и подписа договор с мъжкия тим, но преди 2 години реши да приключи с кариерата си, която и без това не беше успешна.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jovan Vićić (@vicicjovan)

В един период Вичич беше трети вратар на "Звезда", но така и не направи дебют пред емоционалните фенове. Вместо това игра за по-скромни отбори в Сърбия. И в тях без да направи особено впечатление.

Но пък следваше плътно по петите най-добрия си приятел - където беше Лука, там беше и Йован! Така замина за Испания. И се запозна с красивата Сара Марбау. От тогава футболът се превърна в хоби за него. А сърбинът лети на крилете на любовта. Двойката вече официално е семейство. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jovan Vićić (@vicicjovan)

Но, след като кариерата на Вичич приключи, от къде идват парите в семейството?

Сара носи основните доходи. Испанката е адвокат по образование. Тя обаче не се занимава с тази професия от години. Вместо това разчита на чувството си за стил. Госпожа Вичич е моден съветник.

В какво се изразява това? 

Заедно със своите клиенти, които отделят от 50 до 350 евро, тя обикаля по магазините и им помага при пазаруването на дрехи. Всъщност Сара е доста успешна. За това говори броят на последователите ѝ в социалните мрежи - близо 50 000 в "Инстаграм".

Във времето, в което испанката работи с клиенти, Вичич също има своите занимания. Той се грижи трите деца, които Сара има от предишните си връзки.