на живо

Сръбски модел отказала 60 000 евро, за да съблазни Новак Джокович

"Почувствах се унижена и обидена", разказа Наталия Шчекич

Новак Джокович може да се похвали с приказен живот. Освен, че е номер 1 в света на тениса и има 18 титли от Големия шлем, той има и страхотно семейство. Двамата със съпругата му Йелена са заедно от 2005 г. и имат две деца - Стефан на 6 и Тара на 3 години.

Ноле винаги е бил пример за добър съпруг и баща, което му осигурява още повече фенове. И явно доста ядосва недоброжелателите.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Пред сръбското издание "Свят и скандал" местният модел Наталия Шчекич разказа, че са ѝ предлагали пари и екскурзии, за да съблазни Джокович и да се снима с него в интимен момент. Красавицата е категорична, че е отказала!

"Не е тайна, че в политиката, спорта и други сфери, в които се въртят много пари, лагерите на съперниците действат подмолно, за да се очернят. Така се запознах с един човек, който се занимава с какво ли не. От Белград е, но обикаля по цял свят. Той може да свърши всичко срещу солидна сума. Бяха го наели от Лондон, за да намери някое сладко, атрактивно момиче, което да съблазни Джокович, да го заведе в леглото си и да снима. Даже имаше и апартамент, в който това да се случи. Беше намерил момиче, супер красиво, но плановете му се объркаха", разказва преди дни анонимен източник на "Свят и скандал". 

Според него, въпросният човек се свързал именно с Наталия Шчекич след провала на първоначалния план. А от изданието веднага я потърсиха за коментар.

"С мен се свърза един човек. Познавам го, уж е сериозен мениджър. Знам, че работи добре. Когато се разбрахме за срещата, мислех, че ще говорим за някакъв ангажимент - фотосесия или ревю. По време на разговора ни обаче научих, че няма нищо общо с това. Даже си мислех, че е някаква скрита камера. Предлагаше ми да съблазня Ноле Джокович и след това да се снимам с него. Каза ми да не се притеснявам, щял всичко да уреди. Щяла съм да получа 50 000 - 60 000 евро, да имам възможност да пътувам където искам. Смеех се, чаках да ми каже, че се шегува, но той беше сериозен", разказва Наталия. 

"Наистина - почувствах се унижена и обидена. Знам, че говорят какво ли не за моделите, но с години се трудех да изградя това име, да не го омърсят. А този буквално ми предлагаше да спя с някой за пари! Исках да го зашлевя, да лисна чашата с вода в лицето му, но все пак бяхме на публично място. Взех си нещата и си тръгнах! Надявам се, че никое момиче не му се е вързало, тъй като няма да е честно към Ноле! Той е наш посланик в целия свят, човек за пример", добавя Наталия.

Явно въпросният план не се е осъществил, тъй като в медиите до момента не е изтекъл подобен клип, а и папарашките издания не са намеквали за наличието на такъв.

Самият Джокович обаче обяви, че няма да играе на турнира в Маями, тъй като се опитва да балансира времето си на корта и миговете със семейството си.